Sík kijelzővel érkezik a Xiaomi 13

xiaomi

A kínai vállalat napokon belül bemutathatja a Xiaomi 13 sorozatot, köztük a Xiaomi 13 készüléket is, amiről újabb információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Xiaomi 13 sorozat az eddigi információk szerint december 1-én fog bemutatkozni, de erről egyelőre még nem érkeztek hivatalos megerősítések. Az viszont biztos, hogy nagyon közel a bemutató, ugyanis szinte naponta derül ki új információ a cég termékeiről.

Legutóbb a Xiaomi 13 okostelefon tűnt fel egy szivárgásban, amiből kiderült, hogy sík kijelzővel fog rendelkezni.

Forrás:gizmochina

Ez egy nagy váltás, ugyanis a Xiaomi 12 sorozat minden tagja ívelt kijelzővel volt felszerelve, most viszont a sima modell eltérhet a többi terméktől. A forrás viszont kiemeli, hogy valószínűleg a Pro és az Ultra modell lekerekített élekkel érkezik, bár utóbbi valószínűleg csak a következő évben fog megjelenni.

Amit még biztosan tudunk az a processzor típusa, amit a készülékben fognak használni, hiszen ez nem más, mint a Snapdragon 8Gen2 SoC, ami jelenleg a legerősebb lapka, amit bemutattak a piacon és van rá esély, hogy a Xiaomi legyen az első, aki ezzel a hardverrel dobjon piacra okostelefont.


Forrás