Snapdragon 888+ processzorral érkezik a Xiaomi Mi Mix 4

xiaomi

A Xiaomi napokon belül bemutathatja a legújabb csúcskészülékét, amiről jelenleg már szinte mindent tudni lehet. Mutatjuk a részleteket.

INLOCK

A Xiaomi pár napja jelentette be, hogy augusztus 10-én új táblagépeket és egy új okostelefont fog bemutatni. Pletykák szerint az új mobil a Xiaomi Mi Mix 4 lesz, amiről már oly régóta lehet hallani, hogy érkezik.

Egy hivatalos Geekbench teszt miatt, szinte biztossá vált, hogy a készülék a Qualcomm által fejlesztett, legújabb csúcs lapkakészletet fogja megkapni, a Snapdragon 888+-t. Ez nem kiugróan, de picivel jobb teljesítményt nyújt, mint az eredeti chip. Az egymagos teszten 857 pontot, míg a többmagos teszten 2995 pontot ért el a telefon.

mi mix 4

Emellett az is kiderült, hogy Android 11-el és 12 GB RAM-al van ellátva az újdonság. Eddigi pletykák szerint érkezik egy 8 GB RAM-al felszerelt modell is, ami nagyon valószínűnek mondható. Ami még bizonyos a készülékről az a tárhely. Itt kettő opció várható, az egyik a 256GB-os a másik pedig az 512 GB-os verzió.

Kamerák tekintetében számíthatunk egy 108 MP-es főkamerára, egy telefotó lencsére és egy vagy két darab kiegészítő kamerára. Ha a kameráknál maradunk fontos kiemelni, hogy állítólag ez a telefon lesz a cég kínálatában az első kijelző alá épített szelfi kamerás készülék.

Azt is megtudhattuk már, hogy a készülékben egy 4500 mAh-es akkumulátor kap helyet, amit vezetékesen 120W-al lehet majd tölteni.

A készülék árazásáról egyelőre nincs hír, de a specifikációkat nézve a Xiaomi Mi 11 Ultra árazása köszönhet vissza.


Forrás