Több vakut is kap hátlapjára a Huawei P30 és P30 Pro?

írta: Robi

A közelmúltban megjelenő Mate 20 széria után a Huawei P termékcsaládja veszi áta stafétabotot, a bejelentésre 2019-ig biztosan várnunk kell, de ez nem akadálya annak, hogy megtudjunk pár érdekesebb információt az érkezőben lévő modellekről. 


A P termékcsaládot a Huawei általában márciusban szokta bejelenteni és addig már nincs is olyan sok idő hátra. Az borítékolható, hogy Kirin 980 rendszerchippel érkezik majd a P30 és P30 Pro. Annak idején a P20 Pro volt az első olyan mobiltelefon ami három kamerával rendelkezett hátlapján, viszont az első négy kamerás mobilt a Samsung már bemutatta, így ezen a téren már nem számít majd újdonságnak a négy kamerás P30 Pro. 

A mobilkiegészítőket gyártó cégek mindig megkapják a hamarosan érkező telefonok terveit, egy tok sokat elárulhat egy adott modellről, így járt most a P30 Pro is. A képek alapján a kamerák egymás alatt függőlegesen fognak elhelyezkedni és úgy tűnik, hogy vakuból is többet tudhat magáénak a P30 Pro, melyek szintén vízszintesen, de a kamerák mellett lesznek. 

A tokot jobban megnézve annak szélein több kivágást is láthatunk, ezért lehet, hogy talán 3,5 mm-es jack csatlakozó is lesz a P30 Pro-n. A fenti képeken az ujjlenyomat olvasónak kihagyott hely sem látható, így okunk van azt feltételeni, hogy a biometrikus azonosító a megjelenítőben lesz. A pletykák szerint 5G hálózatot is támogathat majd a P30 Pro és akár 12 GB RAM-al is rendelkezhet.

forrás: gizmochina