Túl nagy az érdeklődés a Honor 20 Pro iránt

honor-20-pro

A Honor 20 Pro nagyon népszerű lett a felhasználók körében, a készülék után olyan hatalmas a kereslet, hogy el is kezdtek akadozni a kiszállítások.


A május 21-én bemutatott Honor 20 Pro meglehetősen jól fogyott, az első értékesítési napon, mivel három másodperc alatt az eladott telefonok összege meghaladta a 14,51 millió dollárt. Természetesen ez a kínai adat, itthon például még nem tudjuk megvásárolni. A Honor 20 széria augusztusban várható Magyarországra, remélhetőleg a következő hónapban mindkét készüléket megkapjuk. Bár a Honor magyar honlapján csak a Honor 20 és Honor 20 Lite van feltüntetve. Azért nincs kizárva, hogy az Pro variáns később elérhető lesz. Más országokban is elsőként a Honor 20-at lehetett beszerezni, a Pro értékesítése csak egy picit később kezdődött. Viszont az sem lenne meglepő ha itthon csak a Honor 20-at tudnánk megvenni.

honor-20-pro

A Honor 20 Pro most annyira fogy, hogy a gyártó nem tud annyi darabot leszállítani mint amennyit kellene, így egy picit lassult is a kiszállítás. Emiatt már többen panaszkodtak is. A cég alelnöke Xiong Junmin megerősítette, hogy a lassuló szállítások sokakat érintettek, de ezt a problémát már megoldották és jelenleg a megrendelések már nem késnek.

A Pro egyébként nem sokban különbözik az alapmodelltől. A méreteket tekintve csak hajszálnyi eltérések vannak. Mindkét készülék 6,26 hüvelykes megjelenítővel és Kirin 980 lapkával rendelkezik. A 20 Pro viszont több memóriát és nagyobb akkumulátort kapott. A Pro változat hátlapján is négy kamerát találunk, de ezek közül az egyiket már egy telefontó szenzorra cserélte a gyártó. A Honor 20 széria hazai startjának pontos idejét még nem tudjuk, remélhetőleg a hónap végéhez közeledve okosabbak leszünk és nem lesz készlethiány már az első hónapban.