Új és egyedi dizájnterv a Xiaomi-tól

xiaomi-logo-cover

A gyártók rengetek dizájntervez szabadalmaztatnak évente. A változatosság miatt kellenek az újabb ás újabb innováció megjelenések. A Xiaomi most egy különleges hátlapi dizájnnal rendelkező készülék látványtervet szabadalmaztatott.

A Xiaomi egy thunderbolt kamerakialakítással rendelkező készüléket védetett le. A képen látható, hogy itt a kamerák úgy vannak elrendezve, mint egy villám. A telefonpiac fejlődéséhez kellenek a modern és új dizájntervek. Háromféle elhelyezés került levédetésre a Xiaomi által.  Az egyik tervnél a bal felső sarokban függőlegesen, a másiknál a középen ugyancsak függőlegesen. A harmadik elhelyezési módszer ugyancsak a bal felső sarokba került, viszont fektetve.

A látványtervek alapján a telefon kerete vastag, az iPhone 12-es széria keretéhez hasonlít. Azt nem tudni, hogy a vállalat piacra dob-e ilyen készüléket és ha igen mikor. Viszont az mindenképpen elmondható, hogy a Xiaomi biztosan nem állt le idén a telefonok kiadásával. A vállalat több felső-kategóriás és közép-alsó kategóriás mobilt tervez még idén megjelentetni. Köztük több összehajthatós okostelefont.

Forrás