Új funkciókkal jön az Apple Watch Series 8

Az amerikai vállalat az idén mutathatja be az Apple Watch Series 8 okosórát, amimről most újabb információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

Kétségtelenül mondható az okosóra piac vezérének az Apple a globális piacon. Ezt annak köszönheti, hogy elég hamar becsatlakozott a piacra, az Apple okostelefonokkal ez kommunikál a legjobban saját terkeikkel, valamint megvan az egyedi megjelenése, ami sok embernek tetszik.

Azt nem lehet mondani, hogy a cég elsőként mutatja be a legnagyobb újításokat ezeknél a termékeknél, de az biztos, hogy a legmagasabb szintet képviselik.

Külön ki lehet emelni ezt a megjegyzést az egészségügyi paraméterek mérésénél, hiszen ezek jól működnek. Már rendelkezésre áll pulzusmérés, vér-oxigénszint mérés és EKG mérés is, a leerősebb modelleknél.

A legújabb szivárgások szerint ez a lista tovább bővülhet a testhőmérséklet méréssel, ami már az Apple Watch Series 8-nál megjelenhet, ha minden jól megy. Utóbbi kijelentést is ki kell emelni, hiszen, ha a tömeggyártás kezdetéig az algoritmusok megfelelnek, csak akkor fogja megkapni ezt a specifikációt a termék. Ez azért nehéz kérdés, mert az óra leginkább a bőrfelületünket képes mérni, ami külső tényezők hatására nagyon hamar tud váltakozni.


Forrás