Új funkciót kap a Xiaomi Mi Band 6

mi-band-6-cover

A Xiaomi idén érkezett új okos karkötőjére egy nagyon hasznos frissítéssel bővül. Ezentúl biztosan megtalálod a zárat az ajtón vagy a piperecikkeket a táskában.

INLOCK

A Xiaomi 2021 júliusába elérhetővé tette az egyik legnépszerűbb sorozatának a legújabb tagját, a Xiaomi Mi Band 6-ot. Olyan újításokat hozott el ezzel a készülékkel, mint a vér-oxigénszint mérés és az 1,56 colos AMOLED kijelző.

Most a cég egy újabb firmware verziót hozott el 1.0.4.38-as számmal. Ha valaki frissíti a terméket, akkor egy zseblámpa funkciót is kap, aminek segítségével a sötétben jobban navigálhat vagy keresheti meg a táskában a dolgait.

A készülék a Mi Fit alkalmazáson belül teljesen személyre szabható, hiszen lehet cserélni az óraszámlapokat, emellett azt is, hogy lapozásnál mit szeretnénk látni a készüléken. Az okos karkötő segítségével követni tudjuk a sportolásunkat, közben pedig mérhetjük a pulzusunkat és a vér-oxigén szintünket is egyaránt.

Védettséget tekintve az eszköz 5 ATM nyomásig bírja ki a víz alatt. Üzemidőt tekintve nagyjából két hetet kapunk. A Xiaomi Mi Band 6 hivatalos forgalmazóktól Magyarországon 15.000 Ft-os áron vásárolható meg.


Forrás