Új Huawei laptop jelent meg Európában

A kínai vállalat néhány napja egy új laptopot dobott piacra, amit az európai piacon is be lehet szerezni. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről.

A Huawei az elmúlt években egyre jobban próbált előre törni a számítógépek piacán, magas minőségű gépekkel. Próbálják itt is lefedni a legtöbb kategóriát, amit érezni is lehet, persze nem minden országban érhető el minden modell.

A napokban egy új készüléket jelentettek be Huawei Matebook 14s 2022 néven, amit Európában is meg lehet vásárolni a cég hivatalos boltjából, durván 600.000 Ft-ért, ami nem kis összeg.

A laptop egy Intel i7-12700H processzorral rendelkezik, ami a nagy teljesítményért felel, ezen felül találunk még a felület alatt 16 GB RAM-ot, valamit 512GB vagy 1 TB-os SSD memóriát választható méretben, kiviteltől függően. A forrás kiemeli, hogy a processzor Iris XE grafikával is rendelkezik, így a játékélmény tovább javulhat.

A kijelző egy 14,2 colos 2520 x 1680px felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, ami 3:2-es képaránnyal rendelkezik. Az akkumulátor cella 60 Wh-s, a típusa pedig lítium-polimer, a hálózati adapter mérete pedig 90W. Magyarországi megjelenésről egyelőre nem tudunk, de ha több információnk lesz megírjuk majd nektek.


Forrás