Új mérföldkőhöz ért a Xiaomi a globális eladások terén

xiaomi

A kínai vállalat a napokban egy újabb eladási csúcsot állított fel, ami szép számnak mondható a globális piacon. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről a rekordról.

A Xiaomi az egyik legnagyobb okostelefon gyártóvá nőtte ki magát az utóbbi években, igaz az idén kissé visszaesett a növekedésük, de még így is szép eredményeket tudtak elérni. Olyannyira, hogy a cég nemrég bejelentette, hogy 2014 óta több, mint 72 millió darab Xiaomi Redmi okostelefont értékesítettek az indiai piacon, ami egy biztos piac a cégnél.

Persze ebben a sorozatban nem a felső kategóriás, hanem a középkategóriás termékek tartoznak, amik a legtöbb esetben nem nagyon érik el a 200.000 Ft-os árat, de ettől függetlenül ez egy szép szám.

Ezt a hírt meg tudták fejelni azzal, hogy a globális piacon pedig elérték a 300 millió darabos eladott számot, amit az idei évi nagy növekedés segített, ugyanis több, mint 60 millió Xiaomi Redmi okostelefont értékesítettek a tavalyi időszakhoz képest.

A márka jelenleg a harmadik helyen áll a globális okostelefon gyártók piacán, amin a forrás szerint tovább lépnének, ugyanis folytatják a terjeszkedést offline és online módon is, valamint egyre több Mi üzletet nyitnak meg világszerte.


Forrás