Új okosotthon termékek érkezhetnek a Xiaomi kínálatába

xiaomi

A Xiaomi nagyon sok okos kütyüvel áll a vásárlói rendelkezésére, szinte mindenféle kiegészítőt forgalmaznak. Most újabbakat mutathatnak be.

INLOCK

A kínai vállalat az okos otthon piacán rengeteg eszközzel van jelen Magyarországon is, hiszen árusítanak kamerákat, okos lámpákat, légtisztítókat, vízforralót, fogkefét és még sorolhatnánk a termékeket.

A cég a hivatalos Twitter oldalán harangozta be, hogy bővíteni akarja a termékpalettáját, így egy bemutató keretein belül mutathatja be intelligens főzőberendezéseit. Az esemény időpontja július 26, azaz mai napon kerül megrendezésre este 20:00-kor. Az esemény online formában a világon mindenhol megtekinthető lesz, viszont a termékek valószínűleg csak egyes régiókban fognak megjelenni.

A poszt szerint ez a bemutató a konyhára koncentrálódik leginkább. Kínában és különböző ázsiai országokban a Xiaomi forgalmaz speciális rizsfőzőket, indukciós főzőlapokat és elektromos vízforralót.

Ha találgatnunk kellene valami főzőlap vagy főzéshez kapcsolatos eszközt fognak bemutatni. Emellett még érkezhetnek okos porszívók és légtisztítók is a nemzetközi piacokra.

Hazánkban a cég termékei rengeteg helyen elérhetőek, legyen az barkács vagy elektronikai áruház.

Forrás