Új olcsó Honor okostelefon jelent meg

A kínai vállalat néhány napja új okostelefont dobott piacra, ezúttal a belépő kategóriába Honor Play 6C néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről és azt is, hogy hol lesz megvásárolható.

A Honor az utóbbi időszakban elég sok okostelefont dobott piacra, viszont még mindig nem álltak le az idei évre hiszen, néhány napja új okostelefont dobtak piacra Honor Play 6C néven.

A készülék valószínűleg Kínában lesz csak kapható fekete, kék és ezüstszínben. Az induló ár az alap kiadásnál durván 65.000 Ft lehet, míg a legerősebb kivitel 80.000 Ft körül vásárolható meg.

Hardveresen a termékben egy Snapdragon 480 5G lapka dolgozik, ami mellé maximum 8GB RAM és 128GB belső tárhely társul. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit 22.5 W-al lehet felötleni vezetékesen USB Type-C porton keresztül.

Kamerás fronton nem vitték túlzásba a cég mérnökei, ugyanis összesen két lencse szerepel a készüléken. AZ előlapon egy 5 MP-es szelfi kamera található meg, míg a hátlapon egy 13 MP-es kamera és egy LED villanó annak ellenére, hogy teljesen úgy készült a kamerasziget, mintha két lencse lenne benne elhelyezve.

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, ami 20:9-es képaránnyal rendelkezik. Kialakításra egy elég dizájnos készülékről beszélhetünk, viszont belül nem biztos, hogy mindenki erre számít, ha ránéz a készülékre, persze az árához képest hozza az elvárhatót.


Forrás