Új olcsó Xiaomi okostelefon a láthatáron

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan egy újabb olcsó kategóriás okostelefont jelenthet majd be, ami a Xiaomi Redmi Note 11 szériához fog csatlakozni. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

A Xiaomi a Redmi Note 11 szériába már számos terméket bemutatott, szinte nem is lehet kiigazodni közöttük annyit. A szivárgások szerint viszont ez még mindig nem jelenti azt, hogy befejezik az idei évre, ugyanis a legújabb szivárgás szerint hamarosan hivatalosan is elkezdhetik forgalmazni a Xiaomi Redmi Note 11R okostelefont.

A termék valószínűleg egyelőre csak Kínában lesz megvásárolható, arról viszont egyelőre még nem esett hír, hogy milyen áron, de a China Telecom biztosan forgalmazni fogja. A forrás szerint állítólag a termék egy az egyben megegyezik a Poco M4 5G okostelefonnal, így a specifikációkat már teljes mértékben ismerjük.

Hardveresen egy MediaTek Dimensity 700 fog majd benne dolgozni, de ezt még nem erősítették meg hivatalosan. A RAM mérete akár 8GB-os is lehet, míg a belső tárhely 128GB. A kijelző egy 6,58 colos 90 Hz képfrissítéssel bíró IPS LCD panel, ami FHD+ felbontással rendelkezik és Gorilla Glass üveggel, viszont nem tudni, hogy melyikkel. Ahogyan a Poco készüléknél, úgy itt is egy 13 MP-es főkamera kapott helyet a hátlapon, ami mellé egy 2 MP-es mélység lencse társul.


Forrás