Új olcsó Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató mutatkozott be

xiaomi

Az okostelefonok mellett egy új Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató is bemutatásra került, ami jó áron érkezett meg. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai vállalat a Xiaomi 12 okostelefonok mellett, egy új okosórát, emellett egy új Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató is bemutatott, ami Xiaomi TWS Earphones 3 néven debütált és Kínában meg is lehet már vásárolni, durván 22.000 Ft-ért. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a nemzetközi piacon is megjelenhet-e az újdonság.

A vezeték nélküli fülhallgatók piaca folyamatosan növekszik és már elég jó árban lehet vásárolni jó minőségű fülhallgatókat. Az új Xiaomi fülhallgató is ilyen választás, hiszen aktív zajszűréssel rendelkezik, ami akár 40 dB-os zajt is képes megszűrni. Összesen három mikrofon található meg rajta, ami elősegíti a tökéletes beszélgetés élményét.

xiaomi

A gyártó szerint, a fülhallgatók egy feltöltéssel, akár 7 órányi lejátszásra képesek az aktív zajszűrés használata mellett, a töltőtokkal pedig összesen 30 órát. Védelem tekintetében IP55-ös szabvánnyal rendelkezik, ami ellen áll a vízcseppeknek és az izzadságnak is.

A tok tölthető USB Type-C porton és vezeték nélküli töltőn keresztül is. Dizájnra nagyon hasonlít a Huawei FreeBuds Pro fülhallgatókra. Ha hasonló áron jönne a nemzetközi piacra is, akkor biztosan nagy sikert érne el, de erről egyelőre még nincs hír.


Forrás