Új színben érkezik a Xiaomi Redmi Note 10S

redmi-note-10s

A Xiaomi Redmi Note 10-es szériája nagy népszerűségnek örvend világszerte. A 10S most egy újabb színben lesz elérhető.

INLOCK

A kínai cég mobiltelefonja idén áprilisban került értékesítésre világszerte. A készülék háromféle színben kapható: szürke, fehér és kék színben.

A gyártó a napokban megosztott egy új Twitter posztot, amiben hivatalosan is bejelenti, hogy a készülékből egy lila verzió is érkezhet hamarosan. Valószínűleg az európai piacon is meg fog jelenni, hiszen a cég nagy hangsúlyt fektet az öreg kontinensre.

A Xiaomi Redmi Note 10S egy 6,43 colos FHD+ AMOLED kijelzővel van felszerelve. Az előlapi harmóniát csak a 13 MP-es szelfi kamera töri meg. A készülék képaránya 20:9-es, az üveg pedig Gorilla Glass 3-as.

Hardveres fronton egy 12 nm-es nyolcmagos MediaTek Helio G95 kapott helyet a mobiltelefonban, idehaza 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi MicroSD kártyával tovább bővíthető.

Kamerák tekintetében a hátlapon egy négyes kamerarendszert találunk. A főkamera egy 64 MP-es érzékelő. Mellé társul még egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse is.

Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású, amit vezetékesen 33W-os maximális sebességgel tölthetünk fel. Android rendszert tekintve pedig a legújabb 11-es verziót kapjuk.

Itthon a készüléket hivatalos forgalmazóktól 100.000 Ft-os áron már meg lehet vásárolni.


Forrás