Újabb hajlítható kijelzős Xiaomi mobil érkezhet

xiaomi

A Xiaomi a készülékfejlesztés terén az utóbbi időszakban nagyon belehúzott. Most egy újabb szabadalmat védettek le.

INLOCK

Már egy ideje hallani lehet arról, hogy a Xiaomi egy újabb hajlítható kijelzős készüléken dolgozik. Nem biztos, hogy erről a készülékről beszéltek, viszont most a cég egy szabadalmat nyújtott be a Szellemi Tulajdon Világszervezethez.

xiaomi

A képeken látható készülék alapján azt kell mondjuk, hogy egy Samsung Galaxy Z Flip utánzásról beszélhetünk. Tehát a készülék egy összecsukható kijelzős telefon, ami az imént említett Samsung készülék és a Motorola Razr 5G ellenfele lehet majd.

A szelfi kamera a készüléknél a baloldalra kerülhet, ami megkülönböztetheti a Samsung Galaxy Z Flip-től. A hátlapon a kamera elrendezés vízszintesen szerepel, ami azt mutatja, hogy ez a készülék nagy kameraszenzorokat kaphat majd meg.

A kamerák mellett pedig egy kis méretű első kijelző található. Ezen valószínűleg látni lehet majd az értesítéseket és a telefonhívásokat. További képek alapján a készüléket, csak úgy, mint a Samsung Galaxy Z széria tagjait féltávnál meg tudjuk állítani, így a videóbeszélgetéseknél könnyebb a készülék fixálása.

xiaomi

A telefon alján egy SIM tálca foglalat és egy USB Type-C port szerepel. 3,5 mm-es Jack csatlakozó csak úgy, mint a legtöbb mai csúcskészüléken nem található meg. Fontos leszögezni, hogy ezek még csak tervek, nem biztos, hogy a jövőben meg fognak valósulni. Mindenesetre, ha további híreket szerzünk a készülékről, azt megírjuk nektek.


Forrás