Úton an az új Xiaomi Redmi Pad

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan egy új táblagépet mutathat be az olcsóbb kategóriába, amiről most több minden is kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

A Xiaomi tavaly újra visszatért a táblagép piacra, amiről a jelek szerint nem mostanában szeretne letérni, hiszen nemrég jelent meg egy új Xiaomi tablet hamarosan pedig egy újabb termék jöhet a Redmi szériába. Pontos megjelenési dátumról egyelőre még nem tudunk, de a forrás szerint a küszöbön áll a termék bemutatása.

Egyes források szerint valamikor a Xiaomi 12T sorozat mellett debütálhat majd a készülék, de persze ezek még csak találgatások. Sajnos az árazás sem ismert, de valószínűleg durván 100.000 Ft környékén lesz kapható, de ennél magasabb is lehet persze.

A pletykák szerint hardveresen egy MediaTek MT8781 dolgozhat majd a készülékben, maximum 4GB RAM és 128GB belső tárhely mellett. Szoftveres fronton alapból Android 12 fog futni a terméken. Az akkumulátor kapacitása 7800 mAh lesz, amit egy 22.5W-os töltővel lehet majd maximális sebességgel tölteni vezetékesen.

A kijelző is méretes lehet, ugyanis egy 11,2 colos LCD panelt kaphat meg a termék, valószínűleg 60 Hz-es képfrissítéssel. A Wifi modell mellett állítólag lesz LTE kivitel is, de ennek jóval magasabb ára lehet majd.


Forrás