Valódi fotón tűnt fel egy lyukas kijelzős mobil

írta: Robi

Már a Samsung és a Huawei is készül az első olyan megjelenítővel rendelkező telefon bemutatására melyen az előlapi kamera keret és notch mentes elhelyezést kap, a kínaiak nagyon fejükbe vették, hogy beelőzik a dél-koreaiakat, de egyenlőre még nem világos, hogy kié is lesz az első hely ezen a téren.


Az elmúlt évek során a Huawei több olyan innovációt is bemutatott a mobilpiacon mellyel megelőzték a Samsung-ot. Jelenleg a verseny a “lyukas” kijelzővel rendelkező mobilok között (is) folyik. A Samsung fejlesztői konferencián már bejelentették, hogy hamarosan érkeznek az Infinity O megjelenítőt birtokló telefonok, de a napokban a Huawei ehhez hasonló kijelzőjéről is lehetett hallani. Egyenlőre azt még nem tudni, hogy a Huawei-nél milyen fantázianevet adnak majd ennek, de csak hetek kérdése lehet, hogy kiderüljön.

Azt tudjuk, hogy egy adott készüléket a bemutató előtt mindig tesztelnek a mindennapokban is, legyen az prototípus vagy már éppen a végleges változat. Ezeket a teszteket általában többen szokták végrehajtani és most az egyik szerencsétlen tesztelőt sikerült is lencsevégre kapni kezében egy még eddig nem látott mobiltelefonnal.

A fenti fotót Kínában készítették, a kinagyított képen tisztán látható a hatalmas képernyőfelület bal felső sarkába biggyesztett “lyuk” amiben a kamera helyezkedik el. Azt egyenlőre nem tudni, hogy a képen melyik gyártó mobilját láthatjuk, de a kép keletkezésének helyéből ítélve inkább a Huawei lehet a befutó. Egyes források szerint a fotón a decemberben érkező Huawei Nova sorozat következő tagját látjuk.

forrás: gizchina