Warp Charge lehet a Dash utódja

Az elmúlt években elég ütemesen fejlődött a mobilok töltésének technológiája, így nem is annyira meglepő, hogy hamarosan a OnePlus is előáll egy újabb megoldással.


A OnePlus mobilok jelenleg a Dash Charge névre keresztelt technológiát használják töltés során, amit kimondottan tökéletesre fejlesztettek, mivel szinte alig keletkezik hő az akkumulátor táplálása közben. Az elmúlt napokban már olvashattunk róla, hogy a Huawei is tovább fejlesztette SuperCharge technológiáját, ami már 40 wattos teljesítményt nyújt majd és elsőként a Huawei Mate 20-nál debütálhat. A múlt hónapban bemutatkozó Oppo Find X Lamborghini Edition Super Vooc Charge-ja is mondhatni egész jóra sikerült, mivel a mindössze 35 perc alatt feltölti 0%-ról 100%-ra a limitált szériás változatot.

Láthatóan a OnePlus sem szeretne lemaradni a konkurencia mellett, már be is nyújtották a védjegyet a Warp Charge elnevezésre, ami töltőkre és kábelekre terjed ki. A jelenlegi Dash Charge 20 wattos teljesítményre, képes, de mint tudjuk a Huawei már 40W-os töltőt tesztel.

A OnePlus 6 folytatása feltehetően már megkapja az új technológiát, az OnePlus T modelljei az utolsó negyedévben szoktak érkezni, valószínűleg a OnePlus 6T-re is ekkor számíthatunk.