100W-os töltéssel jön a Oneplus 11

A kínai vállalat a következő év elején bemutathatja a Oneplus 11 készüléket, amiről számos információ szivárgott ki, most pedig megtudhattuk, hogy 100W-al fog tölteni vezetékesen.

A Oneplus az idei évet keményen kezdte, hiszen már januárban bemutatta a Oneplus 10 Pro okostelefont, ami az egyik legerősebb volt az idei évben a cég termékei közül.

Valószínűleg a következő évben kicsit később fog megjelenni a csúcskészülék, emellett a Pro elnevezést is elhagyhatják, ezért jöhet az új csúcsmodell Oneplus 11 néven, visszatérve az eddigi hagyományokhoz, ami az elnevezést illeti.

Az már eddig is sejthető volt, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog a készülékben dolgozni, hasonlóképpen, mint a következő évben megjelenő többi csúcsmobiltelefonban.

Az akkumulátor kapacitás valószínűleg 5000 mAh-es lesz, ami biztosítja majd a hosszú üzemidőt. A napokban a töltési sebességre is fény derült, ami a szivárgások szerint 100W lesz vezetékesen, a vezeték nélküli töltésről viszont egyelőre még nem esett hír.

További információ még a termékkel kapcsolatban az az, hogy a hátlapon a főkamera 50 MP-es lehet majd, ami minden bizonnyal rendelkezni fog optikai képstabilizálással, mellette pedig helyet fog kapni egy 48 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 32 MP-es optikai zoom-al rendelkező telefotó lencse.


Forrás