13 ingyenes játék, amit ki kell próbálnod a hosszú hétvégén

google-play-games-cover

Ha odakint nincs jó idő akkor a hosszú hétvége is előfordulhat, hogy lassan és unalmasan telik. Ezért most összeszedtünk nektek 15 olyan játékot amit ingyenesen tudunk letölteni a Play Áruházból és még az időt is el tudjuk velük ütni. Fontos kiemelni, hogy az ingyenes letöltés ellenére azért előfordulhatnak alkalmazáson belüli vásárlások a lenti játékokban, de a játékélményre ez nem lesz hatással.

Alto’s Odyssey

Az Alto’s Odyssey egy alapvető választás lehet minden Androidos felhasználó számára. Az egyszerű irányítás mellett gyönyörködhetünk a grafikában és a tájakban ahová a játék során eljuthatunk. Lényege, hogy síelés közben kikerüljük az elénk háruló akadályokat és pontokat gyűjtsünk.

Asphalt 9: Legends

Az Asphalt franchise az egyik legnépszerűbb autóverseny játék. A “legújabb” ingyenes változatot valószínűleg már sokan ismerik, mert nem mai darab, de még sokan manapság is játszanak vele. Összesen 50 új autót szerezhetünk be az Asphalt 9: Legends-ben, van egyjátékos a többjátékos mód is számos kihívással.

Brawl Stars

A Supercell legújabb fejlesztése a Brawl Stars egy online játék, ahol harcban kell legyőznünk az ellenfelet. Több játékmódra is van lehetőségünk, egyedül is játszhatunk, ekkor kristályokat kell gyűjtenünk, vagy van lehetőségünk ellopni mások kincseit a heist módban.

Call of Duty Mobile

Gyaníthatóan sokaknak a Call of Duty Mobile-t sem kell bemutatni, egy egy FPS lövölde, ahol lehetőségünk van mások elleni harcba indulni ismerős helyszíneken is. Közben fegyvereket, skineket és felszereléseket is gyűjthetünk.

Critical Ops

Hogy maradjuk az előző műfajnál, bemutatjuk a Critical Ops-ot is, ez szintén egy FPS játék, ahol online tudunk játszani és leginkább a Counter Strike juthat róla eszünkbe.

EA Sport játékok

Persze vannak akik inkább a sport kategóriát szeretik, nekik jó hírünk van, ugyanis a Play Áruházból rengeteg ilyet le tudunk tölteni, csak, hogy a nagyobb neveket említsük: FIFA Soccer, NBA Live Mobile, EA Sports UFC, Madden NFL.

Final Fantasy Brave Exvius

A Final Fantasy Brave Exvius már egy kicsit más kategóriát képvisel mint a fentiek. Az eredeti Final Fantasy játékokból rengeteg elemet átvett a mobilos verzió, de a grafikája már nem annyira meggyőző, ettől függetlenül a Final Fantasy fanoknak egy kötelező darab lehet.

Genshin Impact

A Genshin Impact egy nagyon jó RPG, ahol egy teljesen nyitott világot tudunk bejárni. Csapatot építhetünk és többen is elindulhatunk harcolni, ráadásul nem csak Androidra korlátozódik mivel játszhatunk olyanokkal is akik PS4-ről vagy iOS-ről vannak játékban.

Legends of Runeterra

A Legends of Runeterra egy kártya játék, ahol hasonlóan a Hearthstone-hoz, a csatákból szerezhetünk magunknak új lapokat. Akár egymással is csatározhatunk, érdemes még róla tudni, hogy ez a Riot Games egyik legújabb játéka.

Nintendo játékok

A Nintendo egy nagyszerű kiindulópont lehet az Androidos játékok között. Természetesen ezek közül is elég sok megtalálható a Play Áruházban, mint például:  Dragalia Lost, a Fire Emblem: Heroes, a Mario Kart Tour és az Animal Crossing: Pocket Camp, Dr. Mario World, Mario Kart.

Pocket City

A Pocket City nagyon hasonlít a sokak egyik nagy kedvencéhez, a Sin City-hez. Itt várost kell építenünk és ezt kell “menedzselni”. Természetesen ennek során ütközünk majd akadályokba is amiket meg kell oldanunk.

Pokémon GO

2016 egyik legközkedveltebb játékát is feltettük a listára. A Pokémon GO-val telefonunkkal a környéket körbejárva Pokémonokat gyűjthetünk, amikkel csatába indulhatunk más edzők ellen. Az eltelt évek alatt rengeteg újítást tettek a játékba, például ilyen a Pokémonokkal való kereskedés is.

PUBG Mobile és Fortnite

A két klasszikus sem maradhat ki a listáról, a PUBG Mobile és Fortnite lényege, hogy 100-an kell egymás ellen csatába indulnunk egy egyre szűkülő pályán, ahol fegyvereket és járműveket gyűjthetünk ennek során, majd az utolsó aki talpon marad az győz. Fontos kiemelni, hogy a Fortnite-ot az Epic Games Store honlapjáról tudjuk telepíteni.

Ez is érdekelhet:

Mostantól még jobban kell vigyázni a csomagküldő SMS-es vírussal 

Ez most a 10 legerősebb Androidos mobil a piacon

Most 14% visszajár minden Auchan-os vásárlás után