160 MP-es kamerával jöhet a Honor 80 Pro+

A kínai vállalat még az idei évben piacra dobhatja a Honor 80-as sorozatot, így még az idén találkozhatunk a Honor 80 Pro+ okostelefonnal is, ami 160 MP-es kamerával rendelkezhet.

A Honor idén tartogat meglepetéseket a szivárgások szerint, ugyanis még az idei évben bemutathatják Kínában a Honor 80-as sorozatot, ami összesen három tagot fog számlálni.

Érkezik a Honor 80, a Honor 80 Pro és a Honor 80 Pro+ okostelefon is. Utóbbi jelentősen kitűnhet a mezőnyből hardveresen és fotózás terén is.

A Honor 80 Pro+ hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát kaphat meg, ami jelenleg a legerősebb lapka az androidos piacon, míg a Pro és a sima modell közép-felső kategóriás lapkával lehet majd felszerelve. A töltési sebesség itt 100W lehet, ha a vezetékes töltést vesszük alapul, ami igen gyorsnak mondható.

Eddig arról olvashattunk, hogy a legerősebb kiadásánál egy 200 MP-es kamera kaphat majd helyet a hátlapon, de a napokban megjelent szivárgások ezt megcáfolták, hiszen itt arról írnak, hogy 160 MP-es lesz a lencse, nem tudni miért. Persze ez még nem 100%-os információ, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan még többet meg fogunk tudni majd erről.


Forrás