18 GB RAM-al jön az új Lenovo okostelefon

lenovo

Hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra a Lenovo, ami 18 GB RAM-al lehet felszerelve egy új szivárgás szerint. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Lenovo hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra, Lenovo Legion Y90-en néven, amit kifejezetten játékra terveztek. Az új pletykák ezt meg is erősítik, hiszen 18 GB RAM-al lehet felszerelve a termék, ami kiemelkedőnek mondható a mai okostelefon mezőnyből.

Egyelőre arról még nem érkezett hír, hogy pontosan mikor kerülhet bemutatásra a termék, sem az árazásról, viszont néhány specifikáció napvilágot látott, amit érdemes helyén kezelni, mert ezek még nem a hivatalos adatok.

lenovo

A Lenovo Legion Y90 az idei Snapdragon csúcslapkával fog bemutatkozni (Snapdragon 8Gen1 SoC), mellé pedig a fentebb említett RAM méret társul, amit RAM bővítő funkcióval megnövelhetünk, akár 22 GB-ra is. Persze nem biztos, hogy ekkora méretre szükség van, de ha több van az sose baj. A belső tárhelyről nem esik szó, de garantálható az alap 128 GB, ha nem a 256 GB.

A kijelző egy elég nagy 6,92 colos Samsung E4 AMOLED panel, ami képes a 144 Hz képfrissítésre és a 720 Hz-es érintésérzékenységre is. Az akkumulátor kapacitása a képek szerint 5600 mAh-es, amit egy 68W-os vezetékes töltővel lehet tölteni. Kamerában sem gyenge a termék, hiszen egy 44 MP-es szelfi kamerával lehet felszerelve, a hátlapon pedig egy 64 MP-es főkamerát és egy 16 MP-es ultraszéles lencsét találunk.


Forrás