Erőfeszítés nélkül háromfelé törhető a Legion Duel 2

Ahogy várható volt a Lenovo újdonsága, a Legion Phone Duel 2 is Zack nelson kezei közé került és nem igazán bírta a megpróbáltatásokat. 

A gamer telefonok mostanában nem igazán szerepelnek jól a strapateszteken, a nemrég bemutatott ROG Phone 5 is könnyedén eltört Zack kezei által. Most a Legion Duel 2 járt így, ami valószínűleg a különleges kialakításnak is köszönhető. A mobil ugyanis az antennacsíkok mentén könnyen eltörött, de az előlapja azért egyben maradt.

Az ezt megelőző tesztek során egyébként hozza azt a telefon amit elvárnánk tőle. A kijelző a Mohs keménységi skála 6-os szintjén kezdenek csak látszani rajta a karcok. Az ennél keményebb tárgyak azonban már szemmel látható sérülést okoznak neki. A szokásos öngyújtós tesztnek köszönhetően a pixelek eltűnnek a kijelzőről, oly módon, hogy azok oda már többet nem is térnek vissza. Bár, ez azért nem éppen mindennapi dolog, mivel nem igazán szokta senki sem ilyen hőnek kitenni telefonját.

A tesztnek köszönhetően leszögezhetjük, hogy érdemes tokban tartani a mobilt és nem igazán ajánlott ráülni vagy farzsebben tartani.

Ez is érdekelhet:

4K minőségű TV szolgáltatás a Telekomnál

Nagyon vigyázz, új vírusos levél terjeng

Ingyen Netflix helyett vírust kaptak mobiljukra az Androidos felhasználók