Új Lenovo okostelefon jelenik meg heteken belül

A kínai vállalat hamarosan új okostelefont mutathat be Lenovo Y70 néven, amiről kiderültek a specifikációk és az is, hogy pontosan mikor fog megjelenni.

A Lenovo jelenleg már nem túl nagy szerepet vállal az okostelefon piacon és leginkább a saját piacán forgalmazza a termékeit. Persze azt hozzá kell tenni, hogy a Motorola is az ő tulajdonukban van, így minden bizonnyal az ismertebb márkára fókuszálnak. Az új szivárgás szerint a Lenovo Y70 augusztus 13-án mutatkozhat be a forrás szerint.

Sajnos árazásról egyelőre még nincs hír, sem arról, hogy pontosan mikor lesz kapható a termék, de ha a kiszivárgott információkat vesszük alapul, akkor specifikációk tekintetében nem kell szégyenkeznie majd. A kijelző egy 6,67 colos AMOLED panel lesz, aminek a felbontása FHD+.

Hardveresen a szivárgások szerint egy 8. generációs Qualcomm chip fog dolgozni az okostelefonban, ami akár a Snapdragon 8Gen1 SoC+ is lehet, a forrás szerint. A hátlapon összesen három lencse fog majd szerepelni, aminek a felbontása 13 MP, rendelkezik optikai képstabilizálással és akár 8K-ban is lehet majd videót rögzíteni vele.


Forrás