2 év garancia jár a OnePlus 9 mobilokra

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója bejelentette, hogy 2 év garanciát fognak adni a hamarosan érkező OnePlus 9 modellekhez.

A OnePlus korábban már megerősítette, hogy március 23-án dobja piacra legújabb mobiljait. Az eddig kiszivárgott információk alapján a jövőhéten összesen három telefonnal ismerkedhetünk majd meg, a OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro mellé ugyanis ha minden igaz jönni fog egy OnePlus 9R névre keresztelt változat is.

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója a napokban bejelentette, hogy azok akik a hamarosan bemutatkozó OnePlus 9 sorozatból vesznek maguknak telefont két év hivatalos garanciát kapnak majd a készülékre. Sajnos azt még nem tudni, hogy ez csak a kínai felhasználókra vonatkozik-e vagy globálisan is érvényes a 2 év garancia.

oneplus-2-ev-gari

Mivel a telefonok többségére csak egy év garanciát szoktak biztosítani azért ez egy elég pozitív bejelentés a OnePlus-tól. Itthon azonban teljesen más a helyzet, mint tudjuk még év elején változtattak a garanciális feltételeken. Ami azt jelenti, hogy egy 200 ezer forintos telefon esetében 2 évet kell vállalnia a gyártónak, 300 ezer forint felett pedig már 3 évet. Azok, akik külföldről a gyártó oldaláról szoktak OnePlus mobilt rendelni mindenképpen jól jön majd a két éves garancia amennyiben nem csak Kínára fog lekorlátozódni.

Sőt, nagyon úgy néz ki, hogy a OnePlus a mostanában igen népszerű “nem adok töltőt a telefon mellé” megmozdulásból is kimarad, így azok akik OnePlus 9 modellt vesznek biztosan nem maradnak majd töltő nélkül.