200 MP-es kamerával jön az új Honor okostelefon

Honor

A kínai vállalat hamarosan egy újabb okostelefont dobhat majd a piacra, ami 200 MP-es kamerával érkezik a szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékről.

A Honor idén még tartogat meglepetést a vásárlóknak, ugyanis a legújabb szivárgások szerint még az idén piacra dobják Kínában a Honor 80-as sorozatot, ami összesen három tagot számlálhat majd. Érkezik a Honor 80, Honor 80 Pro és Honor 80 Pro+ okostelefon is.

Utóbbi mindenképpen egy felső kategóriás készüléknek mondható majd, ugyanis az egyik legerősebb processzort fogja megkapni, valamint több fronton is megállja majd a helyét.

Állítólag év végén mutathatják be majd a készüléket, amiben hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC dolgozhat majd. Mindezek mellett az is kiszivárgott, hogy a hátlapon a főkamera 200 MP-es lesz, azt viszont nem tudni, hogy optikai képstabilizálás jár-e majd a készülékhez. A RAM méret 12 GB lehet maximum, ami mellé minden bizonnyal 256 GB belső tárhely fog társulni.

A maximális töltési sebesség 100W lesz, aminél van gyorsabb, de biztosan hamar fel fogja tölteni az akkumulátort, viszont az még kérdéses, hogy utóbbinak mekkora lesz a mérete. A kijelző egy 1,5K felbontású AMOLED panel lesz majd, amire valószínűleg nem lesz majd panasz. Hamarosan biztosan még többet fogunk megtudni a készülékekről, amit megosztunk majd veletek.


Forrás