2025-ig megvan a Google bemutatási ütemterve

Az amerikai vállalat egyre komolyabban veszi az okostelefon piacot és egyre több készüléket mutat be, emellett újításokat is láthatunk a cég részéról. Mutatjuk, hogyan alakulhat a cég portfóliója 2025-ig.

A Google nagy változást hozott a Google Pixel 6 sorozattal a cég történetébe, ugyanis megjelent az első saját fejlesztésű processzoruk, emellett a formavilág is megváltozott.

Ezt követte idén a Google Pixel 7 széria, ami elmondhatjuk, hogy szinte beérett, ugyanis a Google Pixel 7 Pro fotózás terén a legjobbak között van a tesztelők szerint.

A cég terveiről már több hónapja érkeznek a szivárgások, ami szerint hamarosan piacra dobhatják az első hajlítható kijelzős okostelefonjukat, viszont a napokban kiderült a 2025-ig tartó bemutatási ütemterve a vállalatnak, ami állítólag hitelesnek mondható.

pixel fold

Ebben a tervben az szerepel, hogy a következő év elején megjelenik valamikor a Google Pixel 7a okostelefon, valamikor a nyár elején pedig debütál a Google Pixel Fold készülék is. Az év vége fele bemutatásra fog kerülni a Google Pixel 8 széria is.

A 2024-es ütemterv része még a Google Pixel 8a, viszont a forrás megjegyzi, hogy itt lehet, hogy megtartják még egy évig a 7a okostelefont is, attól függ mekkora lesz a kereslet rá. Év vég fele pedig jön majd a Google Pixel 9 sorozat, ami 3 tagot számlálhat majd.

Az ezt követő évben érkezhet egy Flip hajlítható kijelzős okostelefon, valamint jön a Google Pixel 10 sorozat is, de ezek persze még messzi tervek, addig sok minden változhat.


Forrás