8 GB RAM-al jön az új olcsó Samsung okostelefon

A dél-koreai vállalat a napokban megjelent szivárgás szerint hamarosan egy újabb okostelefont dobhat piacra, ami az olcsóbb szegmensbe érkezhet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Samsung hamarosan egy újabb okostelefont fog piacra dobni Samsung Galaxy F04 néven. A termék nemrég egy plakátképen tűnt fel, amin kiemelik, hogy akár 8 GB RAM is megtalálható lehet majd a termékben.

A hivatalos értékesítés nemsokára megkezdődhet majd a forrás szerint, minden bizonnyal Indiában, ugyanis a Samsung Galaxy F szériás modellek itt találhatóak meg jellemzően.

A készülék árazása durván 40.000 Ft körül fog mozogni, amiből kiderült, hogy nem kell majd csodát várni tőle. A forrás szerint a készülék egy átnevezett Samsung Galaxy A04e lesz, legalább is a kiszivárgott render képek erre utalnak.

Ebből kiindulva a processzor egy nyolcmagos MediaTek Helio P35 lehet, ami mellé ahogyan említettem 8 GB RAM társulhat majd. Az akkumulátor kapacitás valószínűleg 5000 mAh-es lesz, hasonlóképpen, mint a többi Samsung Galaxy A szériás okostelefonnál. A hátlapon a két megtalálható lencse közül a főkamera szinte biztosan 50 MP-es lesz majd, csak úgy, mint a Samsung Galaxy A04e készülékben.


Forrás