90 kilós súlyt emeltek a Redmi Note 8 Pro-n

redmi-note-8-pro-cover

A Redmi-től már megszokhattuk, hogy elég furcsa módon promotálják telefonjaik strapabíróságát, most érkezett egy újabb gyöngyszem, ezúttal a Redmi Note 8 Pro-hoz.

REVO2A Redmi Note 8 és Note 8 Pro megjelenése már mondhatni a nyakunkon van. A készülékek augusztus 29-én fognak bemutatkozni és az elmúlt két hét történései alapján, hardveres fronton szinte már mindent tudunk róluk. A cég vezetői előszeretettel osztják meg az információkat a két telefontól. Most pedig egy elég furcsa videó látott napvilágot, ami a készülékek állóképességét hivatott népszerűsíteni. Mondjuk, ha a Redmi-ből indulunk ki nem is olyan szokatlan a mostani videó. Emlékezünk csak vissza arra, mikor a Redmi Note 7-el görögdinnyét törtek szét, vagy mikor a sztratoszférába felküldték.

Most a Redmi Note 8 Pro-ról osztottak meg egy videót amin két darab Note 8 Pro-t egy súlyemelő lábai alá helyeztek, aki ezt követően egy 90 kilós súlyzót emelt a feje fölé. Majd miután leengedte szemléltették, hogy a telefonok kijelzői és hátlapjai nem sérültek meg. Mindenképp egy jó pontnak mondható, hogy látszólag “törhetetlennek” tűnik a Note 8 Pro, annak ellenére, hogy műanyag borítással rendelkezik. Már csak az a kérdés, hogy a való életben, hogy bírja majd az eszköz, például ha derék magasságból leejtjük.

FORRÁSredmi
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.