Hivatalosan is megerősítették a Redmi Note 8 hardverspecifikációit

redmi_note_8_cover

A Redmi vezetősége nem igazán tudja magában tartani a hónap végén érkező mobiljaik tulajdonságait, ebből adódóan most a gyengébb modellről is megtudtunk pár újdonságot.

REVO2A Redmi Note 8 és Note 8 Pro bemutatója augusztus 29-én esedékes. Az elmúlt héten rengeteg információt kiszivárogtattak a Note 8 Pro-ról, ami a világ első 64 megapixeles kamerával ellátott telefonja lesz. A Pro variánsba a közelmúltban bemutatott Helio G90T lapka fog kerülni, viszont ezt az másik modell nem mondhatja majd el magáról. Lu Weibing a Redmi márkamenedzsere több képet is közzétett Weibo oldalán melyek elég erősen árulkodnak mindkét telefon hardverspecifikációiról.

A Redmi Note 8 Pro-ra visszatérve, az egyik kép szerint 4500 mAh-s akkumulátor fog kerülni az eszközbe, illetve a Helio G90T lapka is megerősítést nyert. A Redmi Note 8-at illetően viszont már frissebb információkat tudtunk meg. Kiderült, hogy Qualcomm Snapdragon 665 processzorral fog érkezni a készülék, valamint azt is megtudtuk, hogy főkamerája 48 megapixeles lesz. Ez a kamera várhatóan a Samsung ISOCELL GM2 modulja lehet, amit a hónap elején mutattak be. Ennek kameraképeit egyébként Lu Weibing szintén megosztotta és láthatóan káprázatos fotók készítésére alkalmas még éjszaka is, mindezek mellett a képek részletessége is lenyűgöző.

A Redmi Note 8 és Note 8 Pro augusztus 29-én fog bemutatkozni. Szinte már mindent tudunk a két telefonról, csak egyetlen kérdés maradt, ez pedig az árcédula, de valószínű, hogy ezt is kiszivárogtatja a Redmi vezetősége még a debütálás előtt.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.