Promóciós videó érkezett a Huawei P30 mobilokhoz

írta: Robi

A Huawei P30 széria bemutatója a hónap végén esedékes, érkezett is egy promóciós videó a mobilokhoz, ami elég titokzatos lett .


Miután a Huawei lerántotta a leplet a hajlítható mobiljáról a Mate X-ről, a március 26-án debütáló P30 sorozatra szegeződnek a tekintetek. Azt biztosra vehetjük, hogy Kirin 980 rendszercipet kapnak majd a készülékek, de a Huawei-t ismerve, borítékolható, hogy újítások is érkeznek a P30 mobilokkal. A kínai cég facebook oldalán bukkantunk rá a lent látható promóciós videóra, amin szó szerint csak “lepel” alatt látható a modell.

A picit több mint fél perces videón, 18 másodpercnél lévő hangszóróról arra következtethetünk, hogy az új P sorozatnak sztereó hangszórói lehetnek, de az sincs kizárva, hogy akárcsak az LG G8 ThinQ-nál, itt is a kijelzőbe lesz építve a hangszóró. A másik dolog a videóban látható rengeteg 3D effekt, ez utóbbi talán a Mate 20 Pro-nál is jelen lévő 3D arcfeloldásra utalhat, aminek azért elég nagy az esélye, hogy a P30 sorozat csúcsmodellje is megkapja. Az elkövetkezendő hetekben biztosan sokat fogunk még hallani a P30 szériáról, kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.

forrás: facebook

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.