Egy évet vártunk a Sony csúcsmobiljára miközben elavult lett

sony-xperia-pro-cover

Hosszas várakozás után, nagyon drága áron lett elérhető a Sony egyik tavalyi csúcsmobilja a Sony Xperia Pro.

A Sony még tavaly februárban mutatta be az Xperia Pro-t, ami akkoriban egy egész jónak mondható csúcsmobilnak számított. Csak a Sony elkövetett vele egy hibát, lassan egy év telt el a bemutatója óta és csak most került fel az üzletek polcaira. Tehát joggal mondhatnánk, hogy közben eltelt felette az idő. A benne lévő Snapdragon 865 processzor ugyan még biztosan most is megállja a helyét, de van egy elég nagy probléma a telefon árával. Nem tudjuk, hogy a Sony-nál leragadtak-e az időben, de mintha semmi sem történt volna az elmúlt hónapok alatt ők úgy gondolták, hogy 2500 dolláros áron dobják piacra, ami átszámítva jelenlegi árfolyamon 700 ezer forintot jelent.

Ezek után nem lennék meglepve ha idén ismét hallanánk, hogy nem megy a Sony mobilrészlege. Ugyan ilyet még nem volt, hogy a Japán cég ennyivel később adott ki egy korábban bejelentett telefont, de azért elég nagy bátorságra utal.

A mobilra visszatérve inkább leginkább egy fotós képességekkel ellátott készülékről van szó, ami azt is jelentheti, hogy még akár lehet rá kereslet ennyiért. Viszont csakis az Egyesült Államokban és a Verzion kínálatában lehet beszerezni.