Sony telefonokra jön az Android 13

A Japán vállalat végre bejelentette, hogy melyik készülékei fogják megkapni az Android 13-as rendszert, amit mi most meg is mutatunk nektek.

A Sony igencsak külön utakat jár az okostelefon piacon, hiszen a készülékei merőben eltérnek a mai trendtől, viszont valakinek meg éppen ezért tetszik.

Persze azt hozzá kell tenni, hogy egy ideje már a cég nem tud felmutatni nagy számú eladásokat, de ennek ellenére nem adják fel, mennek a saját elképzelésük után.

A cég a szoftveres frissítéseket sem sieti el, viszont a napokban végre kiadták a legújabb Android 13-as rendszert összesen három készülékre, amik különböző kategóriákat képviselnek.

Az egyik ilyen termék a Sony 1 III, ami durván a 150.000 Ft-os árkategóriába sorolható, a másik a Sony 5 III, amit tavaly áprilisban dobott piacra a cég még, az Android 11-es rendszerrel.

Tavaly októberben egy prémium kategóriás Sony termék is a piacra került, Sony Xperia Pro-I néven, ami nagyon drága lett, viszont a fotózás terén nagyon jó munkát végez. Ez a harmadik modell, amire a napokban elindította a frissítéseket a cég. Arról nincs szó, hogy más Sony okostelefonok is megfogják-e kapni az új rendszert, de ha megtudunk valamit megírjuk majd nektek.


Forrás