Nem várt új Sony okostelefon érkezhet még az idén

A Japán vállalat még az idén piacra dobhat egy új okostelefont, ami nemrég tűnt fel az interneten. Mutatjuk, hogy eddig mi derült ki az újdonságról.

A Sony idén több okostelefont is bemutatott már, sőt a forrás szerint az idei portfólió már frissült, így új készülékre eddig nem nagyon lehetett számítani. Jelenleg a Sony rendelkezik Xperia 1, Xperia 5 és Xperia 10 kiadással az Ace kategória mellett. Igaz, hogy hozzánk nem mindegyik modell ér el, viszont jelenleg ezek a sorozatok rendelkeznek új taggal.

A forrás szerint tehát a napokban kiszivárgott készülék egyik csoporthoz sem fog tartozni, valószínűleg egy új sorozatól beszélhetünk. Persze ezek még csak találgatások, de ha a hír igaz, akkor egy felsőközép kategóriás okostelefon érkezik majd. Ha tényleg érkezik a modell, akkor már az idei évben bemutatásra fog kerülni.

Az újdonság Geekbench teszten is járt már néhány napja, amiből kiderült, hogy milyen hardverrel lesz felszerelve. A készülék belsejében egy MediaTek Dimensity 8000 dolgozhat, a RAM méret pedig 12 GB RAM lesz. Az is árulkodó jel az idei megjelenésre, hogy Android 12 fog majd rajta futni alapból. Árazásról és pontos megjelenésről egyelőre nincs információnk, de amint megtudunk valamit megírjuk majd nektek.


Forrás