Megvan a legújabb Sony okostelefon bemutatójának időpontja

sony

A Japán vállalat napokon belül újabb csúcskategóriás okostelefont mutathat be, aminek most a hivatalos megjelenési dátuma is kiderült. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Sony a tavalyi évben több csúcskészüléket is bemutatott, ám ezek a nagyon magas árazásuk miatt, nem terjedtek el túlságosan Európában. A következő napokban újabb ilyen modellt mutathatnak be, ami drágább lehet, mint az előd modellek, így nem feltétlenül kell arra számítanunk, hogy találkozhatunk vele itthon is a boltok polcain, de megvan azért rá az esély.

A Sony által közzétett bemutató videó szerint, a Sony Xperia 1 IV május 11-én kerülhet majd bemutatásra. A készülékről már több specifikáció is kiszivárgott, emellett render képeken is lehetett már látni a modellt.

Ez a készülékbemutató a forrás szerint ez azt is jelenti, hogy megindulhatnak a IV-es számmal jelölt Sony okostelefonok bemutatásai. Hamarosan megérkezhet a Sony Xperia 5 IV és a Sony Xperia 10 IV okostelefon is, különböző kategóriákat képviselve.

A hamarosan megjelenő készülékhez visszatérve, a termék valószínűleg egy Snapdragon 8Gen1 SoC lapkát fog megkapni, de már arról is lehetett olvasni, hogy ennek az erősebb Plus-os kiadásával debütál majd a termék. Mindemellett azt is tudni lehet, hogy a kijelző egy 6,5 colos panel, ami minden bizonnyal OLED. A hátlapon összesen négy kamera szerepelhet majd, amiből az egyik egy periszkópos lencse.


Forrás