Kiderült az új kompakt Sony csúcstelefon bemutatásának a dátuma

sony-xperia-5-II-4

A Japán vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja a legújabb generációs kompakt méretű csúcskészülékét. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az újdonságról.

A Sony az utóbbi hónapokban kicsit el volt tűnve az okostelefon piacon, de úgy tűnik, hogy most felpörgetik az eseményeket, ugyanis napokon belül hivatalosan is bemutathatják, a már egy ideje pletykált Sony Xperia 5 IV csúcskészüléket.

A cég már hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember 1-én fognak egy új csúcskészüléket bemutatni Japánban. Ezt a bejelentést egy YouTube videó formájában tették meg, amit itt most meg is tudtok tekinteni.

A készülékről már több információ is kiszivárgott, amiből mindenképpen arra következtethetünk, hogy egy új kompakt csúcstelefon érkezik. Azért mondjuk, hogy kompakt, mert állítólag a kijelző mindösszesen egy 6 colos OLED panel lesz.

Ha a cég termékeiből indulunk ki, akkor garantált az IP68-as víz és porállóság is. Abban is biztosak lehetünk, hogy vagy egy Snapdragon 8Gen1 SoC, vagy egy Snapdragon (gen1+ SoC lapka fog majd a készülékben dolgozni. Az is biztos, hogy kamerás fronton is toppon lesz majd a termék, viszont a lencsékről sajnos még nem tudunk pontos információkat.


Forrás