Megvan a Google Pixel 7 sorozat pontos bemutatója

Az amerikai vállalat heteken belül hivatalosan is piacra dobhatja a Google Pixel 7 és Google Pixel 7 Pro okostelefonokat, mi pedig mutatjuk, hogy mikor lesz a pontos bemutató.

A Google Pixel 7 sorozatról már több hónapja érkeznek a szivárgások, amikből kiderült már szinte minden, hiszen tudjuk, hogy milyen specifikációkkal fognak érkezni a termékek, emellett azt is láthattuk, hogy hogyan is fognak kinézni.

Ennek ellenére a bemutatási időpont még bizonytalan lábakon állt, most viszont minden kitisztult, hiszen a Google felfedte az új termékeinek a bemutatási időpontját.

A cég a hivatalos Twitter oldalán jelentette be a nagy eseményt, ami szerint október 6-án fog bemutatkozni a Google Pixel 7 és Google Pixel 7 Pro sorozat Amerikában. Arról egyelőre még nincs hír, hogy milyen áron érkezhetnek meg a készülékek, sem arról, hogy mikor jelenhetnek majd meg globálisan is, de ha az előd modellekből indulunk ki, akkor jó eséllyel találkozhatunk majd velük az európai piacon is.

Az okostelefonok egy új generációs, saját fejlesztésű lapkát kaphatnak majd meg, amit a Samsung gyárt a cégnek. A látványterveket elnézve a kialakítás nagyon hasonlítani fog a Google Pixel a sorozatra, viszont a kameraszigeten jobban elkülönülnek egymástól a lencsék.


Forrás

MEGOSZTÁS
GSMring