A Honor veszi át a Huawei helyét az okostelefon piacon?

honor

A Honor az előző évben egy gyors fejlődési pályára lépett, amit az eladási számok nagyon jól mutatnak, amiből arra is lehet következtetni, hogy a Huawei gyártó helyét is átveheti egyszer.

crypto50

Ahogyan a Huawei folyamatosan csökkenő eladásokat mutat az egész okostelefon piacon, úgy a Honor folyamatosan növekedik. Ha még egy cég lenne a két márka, akkor nem lenne ok az aggódásra a Huawei-nél, de mivel lassan 1,5 éve szétváltak, a Honor-nak áll a zászló.

Utóbbi cég a tavalyi évben elkezdte ontani magából a nagyon korrekt tudással rendelkező okostelefonokat, nem mellesleg Google szolgáltatásokat is tudja használni.

A napokban megjelentek a kínai piacon történő okostelefon eladásokról a kimutatások, amikben az látható, hogy a 2021-es évhez képest 12%-al több okostelefont értékesítettek.

Ez az eredmény persze még nem jelenti azt, hogy vezeti a kínai piacot a cég, hiszen még mindig előtte van a Vivo az Oppo és az Apple is, de kétségkívül kijelenthetjük, hogy idén ott lehet a top 3 gyártó között, legalább is a saját hazájában. Ha viszont a világ többi régiójában is begyújtják a rakétákat, akkor akár a top 5-ös listára is felkerülhetnek a világban. Persze ehhez az kell, hogy jó áron legyenek kaphatóak a termékeik és tudjanak elég készüléket gyártani.


Forrás