A következő évben a Oneplus is emeli az okostelefonokra szánt frissítések számát

oneplus

A kínai vállalat próbál felzárkózni frissítések terén az Androidos élmezőnybe, amit úgy próbál elérni, hogy a következő évben növeli a frissítések számát. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig erről.

A Oneplus mindig is odafigyelt a szoftveres részre az okostelefonoknál, ami jól látszik azon is, hogy egyes készülékei az első között kapták meg az új Android 13-as frissítést.

Néhány napja pedig azt nyilatkozta a cég a forrás szerint, hogy egyes készülékein négy évig biztosít majd fő Android frissítéseket, öt évig pedig a biztonsági frissítéseket.

Sajnos azt nem tudni pontosan, hogy mely modellekre fog vonatkozni ez a frissítési tendencia, viszont a spekulánsok szerint a közelgő Oneplus 11 csúcstelefon lesz az első ilyen termék a vállalat életében, ami ennyi ideig támogatott lesz szoftveresen. Ez mindenképpen fejlődés lesz, ugyanis három évig frissültek csak a cég termékei, ezzel a lehetőséggel pedig a felhasználók hosszabb távon is használhatják a készülékeiket.

A Oneplus 11 okostelefon nem csak ez miatt lesz izgalmas, ugyanis az már a szivárgásokból kiderült, hogy egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapka dolgozhat majd benne, emellett a kamerák minősége is csúcskategóriás lesz.


Forrás