A Oneplus jövőre megjelenő okosórája nem a Google Wear OS-t fogja használni

Régóta esedékes már a OnePlus okosóra megjelenése, az előzetes információk alapján úgy volt, hogy még idén ősszel bemutatják. A legújabb hírek szerint az okosórát a jövő év elején tervezik piacra dobni. A csúszást azzal magyarázták, hogy nehézségekbe ütköztek az operációs rendszer fejlesztése során.

gsmring_webshop_banner

Max J. szerint, aki gyakran szivárogtat ki újdonságokkal kapcsolatos híreket, a Oneplus jövőre megjelenő okosórája nem a Google Wear OS platformjára fog épülni. A vállalat már régóta dolgozik egy okosórán és a megjelent hírek alapján hamarosan piacra is kerülhet ez az új termék. Azonban kicsit furcsának tűnik, hogy nem ezt az operációs rendszert fogja használni a készülékük, hiszen a cég kiváló kapcsolatban van a Google-lel.

A Wear Os valójában egy platform azok számára, akik nem szeretnének vagy nem képesek a semmiből létrehozni egy sajátot. Olyan cégek használják mint például az Oppo, Mobvoi vagy Fossil. A kiszivárgott információk után nehéz megmondani, hogy mire is számítsunk a OnePlus okosórájával kapcsolatosan.

Ha nem a Wear OS, akkor a OnePlus valószínűleg egy saját rendszer megalkotásán dolgozik. Max J. szerint ki van zárva, hogy a Wear OS egy módosított változata kerül majd az órára, elvileg egy teljesen új, eddig ismertelen rendszert kapunk.

Mivel a fenti infó nem hivatalos forrástól származik, érdemes egyelőre pletykaszinten kezelni. Valószínűleg már nem kell olyan sok várni a OnePlus órájának debütálására, így hamarosan elkezdnek szivárogni az infók az eszközről.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.