Képeken a Samsung Galaxy A54 5G

A dél-koreai vállalat a következő év első felében fogja piacra dobni a Samsung Galaxy A54 5G okostelefont, amit most képeken is meg lehet tekinteni. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Samsung az idei évben márciusban dobta piacra a Samsung Galaxy A53 5G okostelefont, így várhatóan a Samsung Galaxy A54 5G is a márciusi hónapban kerülhet bemutatásra. A készülékről már elég sok minden kiszivárgott, a napokban pedig néhány képet is láthatunk arról, hogyan is fog kinézni.

A szivárgások szerint a kijelző egy 6,4 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző lesz, így a mérete 0,1” -t fog csökkenni, ami miatt szimpatikus lehet azoknak, akik nem szeretik a túl nagy okostelefonokat.

A szelfi kamera itt is Infinity-O kivágásban helyezkedik majd el a készülék közepén így, ha ránézünk, nem nagyon találunk majd különbséget.

A hátlapon a render képek szerint a kamerasziget eltűnhet, a kamerák pedig a készülékházba lesznek bele süllyesztve, hasonlóképpen, mint amit a Samsung Galaxy S22 Ultra készüléknél láthattunk. Összesen három lencsét fogunk kapni, mivel az 5 MP-es mélység lencsét eltávolították a termékről. Állítólag az akkumulátor kapacitás is 100 mAh-es lesz, így 5100 mAh lesz a kapacitás.


Forrás