Megjelent a Huawei Watch GT 3 SE

A kínai vállalat néhány napja egy új okosórát mutatott be, amit Európában is meg lehet vásárolni a hivatalos forgalmazóktól. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Huawei a szankciók óta igencsak bekeményített az okosórák piacán és próbálnak minden árszegmenst lefedni. Ez nagyon jól látszódik, hiszen rengetek termék érhető el a kínálatukban, már olyannyira, hogy az ember össze tud zavarodni tőle.

Ez persze még mindig nem elég, ugyanis a cég a napokban egy új okosórát mutatott be Huawei Watch GT 3 SE néven, amit az európai piacon is meg lehet vásárolni.

A forrás szerint a termék már megvásárolható a Huawei online boltjain keresztül, valamint az Amazonon is, mai árfolyamon számítva durván 80.000 Ft-ért. Magyarországi forgalmazásról egyelőre még nem érkezett hír, de amint megtudunk ezzel kapcsolatban valamit, megírjuk majd nektek.

A készülék egy igazi sportórának mondható, ugyanis több, mint 100 sportot figyelhetünk meg vele, emellett képes a termék pulzus, vér-oxigénszint, alvás és stressz szint mérésre is. A kijelző egy 1,43 colos AMOLED panel. Az üzemidő 14 nap a gyártó szerint és kiemelik, hogy rendelkezik hangszóróval és mikrofonnal is az óra, valamint GPS is megtalálható benne.


Forrás