Új kijelzővel jöhet a Samsung Galaxy Watch 7 széria

A dél-koreai vállalat még piacra sem dobta a következő generációs okosóráját, de már az újabb modellről érkeznek a szivárgások. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Samsung valamikor a nyáron dobhatja majd piacra a Samsung Galaxy Watch 6 szériát az új Samsung Galaxy Z Fold és Samsung Galaxy Z Flip modell mellett, viszont egyelőre még nem sok információ látott napvilágot a termékkel kapcsolatban, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ezekről is megindul a szivárgási hullám.

Ellenben a napokban egy neves szivárogtató arról tett közzé információt, hogy a 2024-es évben megjelenő Samsung Galaxy Watch okosórák már egy újfajta kijelzővel lehetnek majd felszerelve, ami nem más, mint a microLED.

Ezt a paneltípust a Samsung egyelőre még csak a prémium televízióinál használja, viszont a következő évben elkészülhet az okosórákba szánt panel is.

Ha ez bekövetkezik, akkor jelentős mértékben fog javulni a fényerősség, így a nagyobb fényben is sokkal jobban lehet majd látni a kijelzőt, hiszen az OLED paneleknél is hatékonyabbak ezek.

Viszont azt meg kell jegyezni, hogy nem csak a Samsung okosórái kaphatnak ilyen panelt, hanem az Apple Watch-ok is, legalább is a szivárgások szerint. Ez pedig nem is lenne meglepő, ugyanis a Samsung az amerikai vállalat legnagyobb kijelző beszállítója.


Forrás