Hasznos újítást kaptak a Samsung Galaxy okosórák

A dél-koreai vállalat folyamatosan figyel arra, hogy folyton valami újítást hozzon el a Samsung Galaxy eszközökre, köztük az okosórákra is. Mutatjuk, hogy mit kell tudni az új frissítésről.

A Samsung Galaxy Watch okosórák az utóbbi időszakban nagy változáson mentek keresztül, ugyanis a Samsung Galaxy Watch 4 okosóráknál már a WearOS rendszer dolgozott a készüléken, így kinyílt az ablak a Google Play áruházban elérhető alkalmazások felé, ami nagyon sok lehetőséget tartogat magában.

A néhány hónapja megjelent Samsung Galaxy Watch 5 okosórák esetében is szintén ez a helyzet, viszont néhány specifikációban még e Watch 4-es modelleken is túlszárnyalnak.

Fontos megjegyezni, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az okos eszközök a cég kínálatában is, amire a legjobb központosított alkalmazás a Samsung SmartThings, ahol minden ilyen terméket irányítani lehet.

Ehhez kapcsolódtak most be az okosórák, ugyanis egy új frissítés segítségével akár még olyanokra is képesek lehetünk, hogy az okos kapucsengőnknek a képét az okosóránkon is megnyithatjuk és láthatjuk éppen ki csengetett be hozzánk. Mindezek mellett már azokat a Samsung televíziókat is lehet majd irányítani vele, amik rendelkeznek Bluetooth-al. Persze állíthatjuk a termosztátot és a légkondicionálót is.


Forrás