A Xiaomi holnap leküzdheti a mobilipar egyik fő problémáját

A Xiaomi több olyan technológiát hoz el a holnapi napra tervezett bemutatóra amikkel a mobiltelefonok világában eddig nem találkoztunk.

A napokban megtudtuk, hogy a Xiaomi március 29-re tervezi legújabb készülékeinek bemutatóját. Ha minden igaz, akkor összesen négy telefonnal ismerkedhetünk meg holnap, ezek a Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, és az új Mi Mix modellek lesznek. Ahogy lenni szokott a Xiaomi most is gőzerővel szivárogtatja az információkat az újdonságokról. Megtudtuk, hogy a Mi Mix például folyékony lencsével lesz felszerelve, ami úttörő autófókusz képességeket kínál.

xiaomi-battery

A Xiaomi most megosztott egy új promóciós képet a hamarosan esedékes bemutatóhoz. Amiből megtudtuk, hogy egy házon belül gyártott lapkával is készülni fognak, de még egy ennél érdekesebb dolgot is elárultak. Eszerint a Mi 11 Ultra egy teljesen új akkumulátor technológiát tudhat majd magáénak. Legalábbis mobilos fronton, mivel a Tesla korábban már bevezette a szilícium-oxid anód akkumulátorokat. Ez egy telefon esetében annyit jelent, hogy még az eddiginél is vékonyabb lehet egy adott készülék és mellette hihetetlenül gyorsan lehet majd tölteni, úgy hogy ráadásul a gyors töltés nem is fogja csökkenteni az akkumulátor élettartamát.

Tehát a fentiek alapján egyre érdekesebbnek ígérkezik a holnapi bemutató, az innovatív újítások mellett azért kíváncsian várjuk az új mobilokat is.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk, hogy nyerhetsz értékes Samsung ajándékokat

Most 14% visszatérítés jár minden Auchan-os vásárlás után

Nagyon vigyázz ha ehhez hasonló SMS üzenetet kapsz