Android 12-őt kapott az LG Velvet okostelefon

lg

A dél-koreai gyártó nem hagyja cserben ügyfeleit, hiszen a legújabb Android 12-es verziót is megkapta a legutóbbi készülékük. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Lassan már egy év is eltelt azóta, hogy az LG hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a mobiltelefon gyártó részlegét a sok évnyi veszteséges működés miatt. Ezeket a gyártósorokat átalakították a mosógépek, hűtők, televíziók gyártására, a szoftveres részlegen pedig mér maradt egy két ember, hogy be tudják tartani azt, amit ígértek.

Úgy tűnik, hogy ez sikerül is, hiszen az utolsó harcba küldött készülékeik közül, most az LG Velvet megkapta az Android 12-es frissítést is, viszonylag elég hamar a körülményekhez képest.

Állítólag az első frissítések a dél-koreai piacon tűntek fel, de hamarosan megjelenhetnek a többi piacon is, a forrás állítása szerint.

A készüléket az eladási adatok szerint, azért elég sokan használják még világszerte, leginkább a cég hazai piacán, de több helyen népszerűek voltak az LG termékek.

Ez a készülék egy egyedi dizájnnal rendelkezett és sokan azt hihettük, hogy a cég újra szárnyra kaphat, hiszen jól sikerült a termék, de a hozzá fűzött reményeket nem váltotta be. Ezzel szemben dicséretre méltó, hogy frissítik a terméket, annak ellenére, hogy már nincsenek a piacon. A forrás megemlíti, hogy viszont vannak olyan gyártók, akik 2022-ben képesek Android 11-es verzióval piacra dobni új készüléket (Xiaomi).


Forrás