Új, meg nem jelent LG mobilokat adhat el az LG

velvet

Több olyan mobiltelefon van az LG portfóliójában, amit még nem lehet megvásárolni. Mivel az LG feladta a mobilos üzletágát, ez kevesek számára elérhető.

INLOCK

Az LG az idei évben bejelentette, hogy befejezi a mobiltelefonok gyártását és nem dob új készülékeket a piacra. Azért hozta meg ezt a döntést a vállalat, mert sok éve már nyereség nélkül működik a mobilos üzletág. Még az új innovatív szériák, mint a Velvet vagy a Wing készülékek sem hoztak átütő sikert. A cég így nagyobb energiákat tud fordítani a televízió gyártásra és az egyéb üzletágakra.

Több olyan készüléket korlátozott számban legyártott a cég, ami még nem jelent meg. Ilyen az LG Velvet 2 Pro és az LG Rollable mobiltelefon. Egy Twitter-en kikerült szivárgás alapján a vállalat exkluzív vásárlási lehetőséget nyújt az alkalmazottjainak és ezeket a meg nem jelent készülékeket megvásárolhatják, alacsony áron.

Velvet Pro 2

A Velvet 2 Pro készülékből összesen 3000 db-ot készített a cég. Ezekből az alkalmazottak legfeljebb két darabot vásárolhatnak és szigorúan tilos ezeknek a készülékeknek a viszonteladása. A készülék ára 170 dollár, tehát durván 48.000 Ft. Ez még akkor is nagyon jó vétel lenne, ha a sima Velvet-ről lenne szó, viszont ez az újabb, továbbfejlesztett változat. Ezek a készülékek 6 hónapig garanciálisak, vagy addig, amíg elérhetőek a cég hálózatában az alkatrészek a telefonhoz. Érthető módon szoftverfrissítés nem jár a készülékekhez. A készüléket háromféle színből választhatják ki. Lesz fekete, bronz és egy úgynevezett elefántcsont színű, ami valójában fehér.

A mellékelt Twitter bejegyzésben látható, hogy a dizájn szinte teljesen megegyezik az előd szériával. A leginkább észrevehető különbség az, hogy a kameralencsék jobban kiállnak a készülékházból. Valószínűleg azért, mert nagyobb szenzorokat kaphatott meg a fejlesztett készülék. Egyes szivárgások szerint a készülék nyomásérzéken bekapcsológombot és hangerőgombot kaphatott meg.

Rollable

A Rollable modellről nem kerültek ki olyan információk, hogy hány darab készülhetett belőle, vagy hogy hány darabot vásárolhatnak meg a dolgozók. Mindenesetre az elmondható, hogy így az ott dolgozók mindenképpen jól járnak, ha megvásárolják valamelyik készüléket. Ez egy szép gesztus a dolgozók felé a cég részéről.

Forrás