Ilyen lett volna az LG Velvet 2 Pro

velvet

Az LG idén kiszállt a mobiltelefon piacból a sok évnyi veszteséges működés miatt. Lássuk milyen tulajdonságokkal érkezett volna a Velvet 2 Pro.

INLOCK

Az LG, mint ahogy azt itt is megírtuk nektek az oldalon, idén elhagyta a mobiltelefonpiacot. Már az utolsó üzemét is leállította és helyette a gyártósorokat átállította olyan termékek gyártására, amiben eddig is sikeres volt, például háztartási gépek.

Több olyan látványtervet is bemutattak a világnak a mobilkészülékeknél, amik formabontóak lettek vagy lehettek volna. Ilyen például az LG Rollable, ami már sajnos nem fog megjelenni és ilyen az LG Velvet, aminek dizájnja kiemelkedik a mezőnyből, emellett jó áron kínál megfelelő specifikációkat. A kijelzőre érdemes külön figyelni, hiszen egy nagyon szép OLED kijelzőt kapunk.

A Velvet széria második tagjáról már érkeztek eddig is információk, amit itt megírtunk nektek, viszont ez sem fog sohasem megjelenni csupán a cég dolgozói vásárolhatnak belőle áron alul. Most viszont kikerültek a specifikációk, ami valljuk be elég jónak tűnik.

Velvet 2 Pro

lg

A készülék hardveres szinten az idei csúcsprocesszort kapta meg a nyolcmagos és 5 nm-en gyártott Qualcomm Snapdragon 888-at. Mellé társult még 8 GB RAM és 128 GB tárhely is, amit MicroSD kártyával tovább lehet bővíteni, ha az alap nem elég.

Kijelzőt tekintve lekerekített üveget kapunk, ami legtöbb esetben csak a prémium szegmensben jelenik meg. Ez egy 6,8 colos FHD+ 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező OLED panel, ami HDR támogatottsággal rendelkezik.

Az akkumulátor 4500 mAh kapacitású. A töltési sebességről nincsen információ. Kamerákról viszont szinte minden kiderült. A hátlapon egy 64 MP-es főkamera foglal helyet optikai képstabilizátorral, ami biztosítja a tiszta és élénk felvételek elkészítését. Emellett megtalálható egy 12 MP-es ultraszéles látószögű és egy 8 MP-es 3X-os optikai zoomos telefotó lencse. A szelfikamera felbontása pedig 10 MP.

lg

A renderképek szerint alul és felül is, az iPhone 12-es száriához hasonló lekerekítéssel érkezett volna. Jól látható, hogy alul egy hangszóró és egy Type-C port foglal helyet. A kamera pedig kicsit jobban kiáll a készülék hátlapjából, mint az előd modellnél.

Forrás