Itt van az LG okostelefon felhasználók utolsó esélye

lg

Egy utolsó lehetőséghez érkeztek azok, akik LG okostelefon birtokában vannak, hiszen a gyártó december végén mindent leállít. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A dél-koreai vállalat az idén jelentette be, hogy megszünteti a legtöbb LG okostelefon gyártását, hiszen már több éve veszteségesen működött, így nincs értelme tovább működtetni őket. Helyette a jól menő háztartási gépekre és televíziókra fókuszál a cég és a gyártósorokat is ilyen termékek gyártására állították át.

Az LG az iparág megszüntetése után azt is bejelentette, hogy három évig biztosítja, az összes népszerű készülékre az Android szoftverfrissítést, azért, hogy a felhasználók ne csalódjanak akkorát a cégben és ne kelljen rögtön új mobiltelefont vásárolniuk a frissítése leállítása miatt. A cég az ezt megelőző időszakban olyan fejlesztésekkel állt elő, mint az LG Velvet okostelefon, vagy az LG Wing készülék, amiben volt némi potenciál, de úgy tűnik, hogy nem elegendő.

lg-wing-cover

Egy új, a cég által közzétett információ szerint, a vállalat december 31 után, a bootloader-ek feloldásához már nem biztosít kulcsot.

Ez annak lehet fontos, aki kitolná a készülék felhasználhatóságát, emellett szeretne telepíteni egyéni ROM-ot. Az ehhez szükséges kulcsot, a hónap végéig van lehetőség beszerezni.  Ez a kifejezetten az LG kemény magnak lehet egy jó lehetőség arra, hogy meghosszabbítsa készülékének az élettartamát.


Forrás