Apróbb változások a Black Shark 4 mobilon

A március 23-án bemutatott Black Shark 4 gamer telefon most új memóriavariánssal érkezik Kínába. Mutatjuk a változásokat.

INLOCK

Alapvetően a 8/256-os termék ára és a 12/128-as változaté nem fog különbözni, tehát ugyanazon áron lesz elérhető mindkettő. A vásárló döntésén fog múlni, hogy ugyanazért az árért a több memóriát vagy a nagyobb tárhelyet fogja előnyben részesíteni. A Black Shark 4 egyébként elérhető 6GB/128GB, 8GB/128GB illetve 12GB/256GB-os konfigurációkban is. Ami pedig az árakat illeti $390-től egészen $515-ig terjednek, amit a BS hivatalos weboldalán vagy a JD.com-on lehet megvásárolni.

Jó hír azoknak, akik ilyen telefont szeretnének vásárolni, hogy EU raktárról is meg lehet vásárolni és pár nap alatt már a készülék a kezünkben lehet. Arra azért számítsunk, hogy a fent említett összegeknél az EU stock-os termékek magasabb áron vannak pozicionálva.

xiaomi

A márciusban megjelent Xiaomi újdonsága egy nagyon jó kis gamer telefon lett. A 220 gramm súllyal rendelkező termékben a Snapdragon 870-es processzorral  illetve Andorid 11 JoyUI 12.5-el került forgalomba. 6.67”-os 144hz FullHD+ Super Amoled kijelzővel lett szerelve.

A Black Shark 4 hátlapján 3 kamerát találunk, amelyből a fő kamera 48 megapixeles, míg a másik kettő kamera egy 8 megapixeles ultraszéles látó és egy 5 megapixeles makró kamera, amely autófókusszal is rendelkezik.

Rengeteg egyebet is találunk benne, amelyet a teljesség igénye nélkül sorolunk fel. Ilyen a Bluetooth 5.2 , NFC, WiFi 6 , LDAC és LHDC támogatás és természetesen van benne 5G is.

4500 mAh akkumulátorral szerelték és 120 wattos gyorstöltéssel tudjuk tölteni.

xiaomi

forrás: gsmarena